Moms visas:
Sovkudde Kroppskudde Gravidkudde Kudde Stor Sovkudde Kroppskudde Gravidkudde Kudde Stor Sovkudde Kroppskudde Gravidkudde Kudde Stor Sovkudde Kroppskudde Gravidkudde Kudde Stor

Beckasin Kroppskudde Eleonora med fodral av grå satin

Kroppskudde Eleonora grå satin

Beckasin Kroppskudde Gravidkudde Eleonora Skiffergrå Bambu är en lyxig och mångsidig kroppskudde från Beckasin. Den unika U-formen avlastar kroppen och ger bästa tänkbara komfort för rygg, mage, axlar och höfter som avlastas genom att kudden omfamnar kroppen och förenklar när du vänder dig under natten. Exklusiv, stor och mjuk kroppskudde som även fungerar som Gravidkudde då den är konstruerad för att ge dig bästa tänkbara stöd för en god nattsömn och kan vara lösningen på sömnlösa nätter då magen gör det svårt att hitta en bekväm sovposition. Eleonora är en ergonomiskt utformad kroppskudde som ger dig ett bra stöd både under och efter din graviditet, hela natten eller bara när du vill vila.

Kroppskuddens fodral av bambu är skönt att använda alla årstider då det speciella materialet absorberar och avdunstar upp till fyra gånger mer fukt än vanliga bomullsmaterial. Materialet är dessutom naturligt antibakteriellt, vilket bidrar till ett både fräschare och mer hygieniskt sovklimat. Förslutning med dragkedja gör det enkelt att ta av och på fodralet vid tvätt.

Visste du detta om Bambu?

  • Utmärkt för känslig och torr hud: Bambufibrer i textiler ger en mycket mjuk och följsamt material, väldigt likt silke. Dessutom är det hypoallergent, vilket passar dig med känslig hud extra bra.
  • Miljövänligt och kemikaliefritt: Bambu växer snabbt utan bekämpningsmedel eller konstgödsel. Bambu är 100% biologiskt nedbrytbart och förnyelsebart. Bambu är en gräsväxt, och precis som gräs är bambu snabbväxande och återbildas utan omplantering. Bambu är den snabbast växande plantan i världen. Våra produkter är gjorda av Moso bambu som är ”panda vänligt och kommer från Phyllostachys pubescens, en bambusort som pandan inte äter.
  • Bambu reglerar temperaturen: En av bambufiberns många positiva egenskaper är att den fungerar naturligt temperaturreglerande och låter huden andas. Den håller dig varm under vintern och skönt sval under sommaren. Passar även personer med nedsatt blodcirkulation.
  • Naturligt fräscht och antibakteriellt: Bambu är naturligt antibakteriellt, motverkar tillväxt av mikroorganismer och håller dålig lukt borta.
  • Otroligt mjukt material: Bambu är mycket mjukare än bomull och ger en underbar silkeslen känsla mot huden.
  • Absorberar och avdunstar mer fukt än bomullsmaterial: Bambufibrer absorberar fukt 3-4 gånger snabbare än vanlig bomull.

OBS! Ett fodral i skiffergrå bambu ingår. Fodral i olika färger finns att köpa till i materialen bambu, velour och bomullssatin.

Lätt, luftig och prasselfri fyllning av spiralformad hålfiber gör det lätt att forma kroppskudden efter dina egna önskemål utan att det låter.

Textil och stoppning testat och certifierat av OEKO-TEX Association vilket innebär att det inte förekommer några ämnen som kan vara farliga för hud och hälsa.

Mått: ca 96 x 152 cm.
Vikt ca 4 kg.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
BE210101

Produkter

Handla

Information