Moms visas:
Kroppskudde, Estelle, bättre sömn, sova bra, kroppskuddar, sömnproblem Kroppskudde, Estelle, bättre sömn, sova bra, kroppskuddar, sömnproblem Kroppskudde, Estelle, bättre sömn, sova bra, kroppskuddar, sömnproblem Kroppskudde, Estelle, bättre sömn, sova bra, kroppskuddar, sömnproblem Kroppskudde, Estelle, bättre sömn, sova bra, kroppskuddar, sömnproblem Kroppskudde, Estelle, bättre sömn, sova bra, kroppskuddar, sömnproblem

Beckasin Kroppskudde Estelle med fodral av grå satin

Kroppskudde Estelle Grå Bomullssatin

Kroppskudde Estelle med fodral av grå bomullssatin är en lyxig och mångsidig kroppskudde från Beckasin, i något mindre format jämfört med sin storasyster Eleonora. Den J-formade gravidkudden Estelle är ett bra alternativ för dig som vill ha en mångsidig kroppskudde utan att ta upp så mycket plats i sängen. Kroppskudden är konstruerad för att ge dig bästa tänkbara stöd för en god nattsömn och kan vara lösningen på sömnlösa nätter när det är svårt att hitta en bekväm sovposition. Fodral av krispig grå bomullssatin med klassiskt randigt mönster. Estelle är en ergonomiskt utformad kroppskudde som ger dig ett bra stöd, hela natten eller bara när du vill vila. Den unika J-formen avlastar kroppen och ger bästa tänkbara komfort trots sitt mindre format för rygg, mage, axlar och höfter.

Lätt, luftig och prasselfri fyllning av spiralformad hålfiber gör det lätt att forma kroppskudden efter dina egna önskemål utan att det låter.

Kroppskuddens fodral av 100% bomullssatin med en trådtäthet på 300 tc skapar en sidenmatt och följsam yta som ger en sval och fräsch känsla mot huden. Fodral med dragkedja som gör det enkelt att ta av och på vid tvätt.

Tät vävd bomullssatin med långa, fint spunna fibrer eliminerar luftfickor och undviker den obekväma, svettiga känslan som vi associerar med dålig andningsförmåga. Ren bomullssatin används ofta i sängkläder på finare hotell.

OBS! Ett fodral i grå randig bomullssatin ingår, det finns även fodral att köpa till. Estelle är vår senaste kroppskudde som snabbt blivit populär för sin kompakta storlek och mångsidighet.

Andningsförmåga: En anledning till varför vissa tyger ”andas” sämre än andra beror på att de innehåller små luftfickor mellan de enskilda trådarna som skapar värmeisolering. Bomull gjord av långa, fint spunna fibrer kan vävas mycket tätt. Det eliminera luftfickor och man kan därigenom undvika den obekväma, svettiga känslan vi tenderar att associera med låg andningsförmåga.

Mått: ca 150 cm x 62 cm, Vikt ca 4 kg.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
BE210201

Produkter

Handla

Information