Moms visas:
Tyngdtäcke, tyngdtäcken, sov gott, bättre sömn, sömnproblem Tyngdtäcke, tyngdtäcken, sov gott, bättre sömn, sömnproblem Tyngdtäcke, tyngdtäcken, sov gott, bättre sömn, sömnproblem Tyngdtäcke, tyngdtäcken, sov gott, bättre sömn, sömnproblem Tyngdtäcke, tyngdtäcken, sov gott, bättre sömn, sömnproblem

Beckasin Tyngdtäcke 10 kg med fodral av bomullssatin.

Beckasin tyngdtäcke och vikttäcke – ett alternativ till bolltäcken och täcken med kedjor

Tyngdtäcke 10 kg med fodral av grå bomullssatin som är konstruerat för att på ett naturligt sätt minska stress, ge avslappning och ökat välbefinnande.
Fack fyllda med hypoallergena, gift- och luktfria kristalliserade sandpellets (ej silikon) ger ett ger ett jämt tryck som gör att täcket formas tätt intill kroppen för ett behagligt, omslutande tryck – liknande en varm kram. Vilket många upplever behagligare än traditionella bolltäcken och täcken med kedjor.*
Tyngdtäcket ger en fördelad tyngd mot kroppen och frisätter en rad kroppsegna hormoner som verkar ångestdämpande och lugnande. Blodtrycket sänks, andningen blir lugnare och detta gör en avsevärd skillnad på din sömnkvalitet.
Fodral i grå bomullssatin ger en sval och skön känsla mot huden (värde 469 kr) ingår och kan tvättas i maskin på 60 grader. För själva täcket rekommenderas kemtvätt eller endast vädring.

Över 3 miljoner svenskar lider av dålig sömn till följd av oro, ångest, depression, demens m.m. Tyngdtäcket ger ökad trygghet och bättre sömn. Att sova gott och vakna utvilad är ingen självklarhet. Miljoner svenskar lider någon gång av insomningsproblem och sömnrelaterad ångest.

En bra present till dig eller nära och kära. Det tunga täcket hjälper nervsystemet att slappna av genom att simulera känslan av att hållas eller kramas och gör att du somnar snabbt och sover bättre.

Mycket bra hjälpmedel vid bl.a.: Sömnproblem, Oro dag- och nattid, demens, Ångest, Anorexi/Bulimi, Autism, Aspergers syndrom, ADHD, Psykos, Psykisk ohälsa, Förvärvad hjärnskada, Neurologiska sjukdomar m.m.

Tyngdtäcket finns i flera olika storlekar och vikterna 2,6 kg, 5 kg, 7,5 kg, 10 kg och 12 kg.

Vilken vikt är rätt för mig?
Vilken vikt som är rätt för dig är individuellt, men en rekommendation är att täcket bör väga ca 10-15% av din kroppsvikt. Vi ger dig 14 dagars full retur- och bytesrätt då du har möjlighet att testa täcket. Du kan i lugn och ro prova hemma om du valt rätt vikt och det känns bra för övrigt. Vill du byta till en annan vikt så står vi även för returkostnaden. Väljer du att göra ett återköp inom 14 dagar får du pengarna tillbaka, men står själv för returkostnaden.

Ett bra tips är att till en början endast använda tyngdtäcket kortare stunder. När du vilar, tittar på TV eller läser. Har du inte använt ett tyngdtäcke tidigare tar det ett tag för kroppen att vänja sig.

Mått: ca 150×210 cm
Vikt: 10 kg

Beckasin tyngdtäcken är testade och godkända som medicinsk produkt och kan därför också användas inom vården, där det ställs högra krav på funktion och säkerhet. Kvalitetssäkrade genom CE-certifiering med klassificering 93/42/EEC Medical devices (MDD) vilket garanterar bästa möjliga kvalitet. Beckasin har lång erfarenhet av tyngdtäcken med kristalliserade sandpellets, då de var först med att lansera denna typ av tyngdtäcke på den svenska marknaden. Under årens lopp har det tillkommit många kopior av varierande kvalitet, men vill du vara säker på att få det bästa ska du välja ett Beckasin tyngdtäcke!

* Baserat på omdömen från våra kunder.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
BE110010

Produkter

Handla

Information